KSR Group Services

Diensten

Ontwikkeling

Op het hoofdkantoor in Krems, Oostenrijk, ontwikkelde de KSR Group een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum zich specialiserend in de ontwikkeling van motorfietsframes en motoren. In 2012 lanceerde de KSR Group de eerste motorfiets met een geheel nieuw ontwikkelde watergekoelde 125 cc EFI 4-taktmotor. Sinds 2008 bezit de KSR Group haar eigen motorfiets testcentrum voor het uitvoeren van testen op alle producten.

Design

De KSR Group werkt samen met toonaangevende Europese designbedrijven zoals KISKA Design en bezit men ook een eigen ontwerpafdeling in Azië. De grafische afdeling op het hoofdkantoor is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van stickers en het verpakkingsontwerp, de creatie van handleidingen en reclame.

Branding

De KSR Group is eigenaar van verschillende nationale en internationale merken. Sommigen van hen zijn beschikbaar voor het gebruik door detailhandelaars. Bovendien kan de KSR Group ook produceren onder de merknamen van klanten. 

Ondersteuning en Naverkoop

De KSR Group kan handleidingen aanmaken, kan online en telefonische ondersteuning aan klanten verstrekken, kan omgaan met problemen over de garantie en reserveonderdelen problemen enz.

Garantiekwesties en bestellingen van reserveonderdelen kunnen worden behandeld via het gratis online bestellingsysteem "Dealer Space".

Magazijn

Het centrale magazijn in Krems/Oostenrijk heeft een capaciteit van meer dan 1,5 miljoen reserveonderdelen.  Jaarlijks worden er meer dan 500.000 reserveonderdelen verstuurd.
Door een nauwe samenwerking met pakketdiensten en expediteurs kan de KSR Group onderdelen leveren aan alle Europese landen binnen 48 uur.

printRSS-Feed